eCarExpo premiere

eCarExpo

eCarExpo blev skabt i Sverige 2016 som et fokuseret udstillingskoncept omkring elektrificeringen af ​​vores køretøjer. Lige fra begyndelsen afveg konceptet på nogle vigtige områder fra de traditionelle biludstillinger.

eCarExpo er:
– et mødested, der favner både den elektrificerede bil og alle mulige tænkelige tre- og tohjulede køretøjer, som dukker op med skiftet til eldrift.

– et møde- og handelssted for hele infrastrukturen bag elektrificeringen, for tech-industrien, der forsyner køretøjerne med opladning og energiselskaberne, der sørger for, at vi får strøm fra mange forskellige energikilder.

– den eneste interaktive bilmesse, der giver de besøgende mulighed for at prøvekøre en række af markedets højaktuelle bilmodeller på stedet.

– et handelssted, hvor biler købes og kontrakter underskrives hurtigt, fordi her er mulighed for at sammenligne de nye produkter på ét og samme sted. Det er altafgørende for forbrugeren, der kan lave handlen på stedet og benytte sig af messetilbud.

 

eCarExpo – Europas største elbilmesse!

– Antallet af udstillere og besøgende er tredoblet siden starten i 2016, og nåede 2023 i København sine hidtil største rekorder med 150 elbiler fra 25 bilmærker og 21.600 besøgende. 90% af bilmærkerne deltog direkte via importøren.

For spørgsmål vedrørende booking af standplads er du velkommen til at kontakte vores sælgere:

Jens Sohl Jensen, Regional Sales Manager
Telefon: +45 4118 0230
jens@elife.se

Camilla Messer Thomsen, Brand Ambassador
Telefon +45 4055 3008
camilla@elife.se

Jan Rawensparr, Sales Director
Telefon: +46 760-39 37 37
jan@elife.se

eCarExpo er arrangeret af eLife Nordic AB.
Postadresse: Ekebydalsvägen 32, 182 65 Djursholm, Sverige.
Besøgsadresse: Vegagatan 14, 113 29 Stockholm, Sverige.

Icons